Over ons en onze passie voor arbeidsrecht

Onze advocaten hebben uitgebreide kennis van arbeidsrecht, governance, bestuur en medezeggenschapsrecht en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onze klanten omschrijven ons als kundig, degelijk, up-to-date en realistisch. Daar zijn wij trots op.

Proactief adviseren en procederen

Of het nu om ontslag, reorganisatie, cao-recht, stakingsrecht of om geschillen binnen contractuele samenwerkingsvormen gaat, steeds kunnen onze klanten rekenen op een actieve houding van onze advocaten. Weg van het oubollige. Als vooraanstaand en toonaangevend willen we bekend staan.

Afhankelijk van uw zaak of conflict beoordelen, begeleiden, onderhandelen en procederen wij. Wij bestuderen uw zaak, luisteren en maken gebruik van onze realiteitszin. Samen met u stippelen we een koers uit. Daarbij informeren we u ook over kosten en risico’s. Op die manier kunt u kostenbewuste keuzes maken.

Internationale expertise

Doordat ARBOR Advocaten lid is van ELLINT, een Europees samenwerkingsverband van vooraanstaande arbeidsrechtkantoren, beperken onze werkzaamheden zich niet tot Nederland. Ook internationaal kunt u rekenen op onze specialistische kennis en een pragmatische aanpak op het gebied van het arbeidsrecht.